De Toverfluit

Mozarts beroemdste opera ‘De toverfluit’ in een eigen Nederlandse vertaling: een klassiek verhaal over de strijd tussen goed en kwaad, een spannend sprookje uit het rijk der verbeelding, bevolkt door prinsen, tovenaars en andere vreemde vogels…

Mozart’s muziek laat jong en oud meeleven met het verdriet van prinses Pamina en lachen om de grappen en grollen van vogelvanger Papageno. Onze bewerking van het verhaal en de mooiste aria’s uit de opera maakt een muzikaal sprookje met blaaskwintet, zanger en zangeres.

Uiteraard speelt de piccolo, als kleine gouden Toverfluit, de hoofdrol. Maar er komen nog meer vreemde instrumenten aan bod zoals de lage basklarinet (tovenaar Sarastro) en een magisch klokkenspel dat prins Tamino kan helpen in zijn speurtocht naar de gevangen prinses. Samen met zijn vriend Papageno, die eigenlijk liever vogeltjes vangt dan het avontuur zoekt, gaat de prins proberen prinses Pamina te bevrijden.

De Toverfluit (40 minuten) is een geweldig concert voor kinderen vanaf 7 jaar. Een verhaal over vriendschap, vertrouwen en de allesoverheersende kracht van de liefde!

Klik hier voor de foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s